2011/07/28

presents.

..I told U about my new webside, which was a present from my b-friend to my b-day, but I got other lovely things from him ♥ ..
..so here is a homemade box of truffles, 4 flavours, God that was delicious!..
..and this great beautiful Emile Henry's baking form, I'm really excited about the first baking with it, I think it'll be our favourite salted caramel apple pie, yum!..
(btw that ragged ribbon is a sign, that he really tried hard :D and that bubble sheeting is another present indeed :D! love the popping that bubbles!)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
..už jsem vám říkala o mém novém webu, který jsem dostala jako dárek od přítele k narozeninám, ale dostala jsem od něj i další rozmilé věci ♥ ..
..domácí bonboniéru plnou truflíků (pralinek), bože ty byly tak úžasné!..
..a taky tuhle krásnou formu na pečení od Emila Henryho, už se vážně těším na první pečení s ní, myslím, že to bude náš oblíbený jablkový koláč se slaným karamelem, ňam!..
(mimochodem ta otrhaná stužka je známkou toho, že se doopravdy snažil :D a ta megabublinková bublinková fólie je vlastně dalším dárkem :D! miluju praskání bublinek!)





All photos Copyright ©2011 Denisa Tkacikova. All rights reserved.

Žádné komentáře:

Okomentovat

thanks a lot for your time and lovely words, I really appreciate it ♥